assalamualaikum and hai everyone,


harini i will review hand cream or hand therapy from Hanna&Kent. first time jumpa kedai Hanna&Kent ni time jalan di Queensbay Mall Penang. tertarik sangat dengan kedai dia sebab comel dengan warna pastel warna soft pink sangat comel. tengok la packaging hand therapy ni pun comel sangat mana tak tergoda :')


ni alamat Hanna&Kent store in Queensbay mall

Address: 3F-37 (A18), Queenbay Mall, Persiaran Bayan Indah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia


cute packaging






aku dah try bau kelima-lima bau hand therapy from hanna&kent ni tapi ini yang paling sedap dan yummy bau dia. kenapa? yang tube warna hijau ni from mango butter. boleh bayangkan tak bau mango yang wangi sampai rasa nak makan. 


benefits of mango butter 
sangat melembapkan
sesuai untuk sunburn
mengandungi vitamin A, C dan E
mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
uv protection
mengurangkan kulit kasar




ingredients




dalam bentuk cecair berwarna putih


biasanya aku pakai sebelum pegi kelas. tak payah spray perfume dah sebab hand therapy ni pun dah wangi. kalau terasa kulit kering bila dalam aircond ke terus apply and terus rasa lembap.


pros
wangi sangat
melembapkan
cepat menyerap dan tidak melekit
tidak cair dan menyebabkan comot or tumpah
packaging comel boleh buat koleksi hiks


cons
no?


so u guys boleh try hand therapy ni. harga around RM23 something. and time beli hand cream ni aku beli satu mask Hanna&Kent jugak tapi dah lama so tak ingat dah effect dia on my skin. tapi baru-baru ni ada nampak masakHanna&Kent kat watsons or guardian so boleh la try. itu saja untuk hari ni jangan lupa tinggalkan komen okay


you can buy Hanna&Kent products melalui website


and visit their website











review : Hanna & Kent Floral Fruity Hand Therapy 25g

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.