salam aidiladha with The Face Shop




assalamualaikum, hai


tak terlambat lagi rasanya nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha semua. haritu singgah Aeon sebab anyah nak beli body mist face shop jugak macam i punya. masuk outlet dia then tanya la ada sales tak, orang kedai tu cakap raya haji nanti ada sales which is dua hari sebelum raya haji sampai 13 sept tu. so datang nanti jela beli. kalau nak dapat sales jangan lupa datang outlet The Face Shop time musim perayaan


ini yang i beli





Perfumed body mist. perfume ni wangi sangat. first time beli dulu memang nak kumpul la semua botol sebab botol pun comel. ada 5 bau yang wangi iaitu rose water, cherry blossom, pure cotton, green tea, and sugar berry. yang cherry blossom tu my first body mist. so yang tak beli lagi green tea punya. walaupun nama dia green tea tapi tak ada la kuat sangat bau green tea dia still bau yang wangi okay. perfume ni rm33++ kalau tak silap and harga sales rm28++





then i pilih mask pulak. mask face shop ni memang fave i. dia punya effect kat kulit memang best rasa lembut and nampak flawless hahaha. so pilih la 4. ada sales jugak harga biasa rm5++ untuk sekeping dan untuk promosi rm4 something. banyak jenis mask yang ni tapi i pilih untuk hydrating and moisturizing





disebabkan total barang semua almost rm120 untuk dapatkan kad so i tambah lagi mask tapi dalam range yang lain. ni mask baru dari The Face Shop kalau tak silap. amik 4 keping jugak sebab mask ni pun memang ada 4 jenis.




untuk pembelian rm80 something kot akan dapat satu mask percuma. so barang i dah lebih rm120 and dah daftar untuk kad ahli so i dapat upgrade mask kepada pencuci muka ni yeay. memang dah lama teringin nak try skincare dari The Face Shop. mungkin kalau pencuci muka ni best i akan try yang lain pulak







dalam paperbag tu pun dia masukkan sekali pamplet produk baru dyorang untuk anti aging. kalau berminat boleh la try nanti. i pun tak ada skincare untuk anti aging n i baca patut mula dari muda pakai produk anti aging. patut try nanti



klik kalau nak tengok produk dari The Face Shop
and here Facebook The Face Shop

3 comments

  1. menarik semua barang2 dari face shop nie.
    tertarik dgn botol comel body mist tu :D

    ReplyDelete
  2. macam nak try je body mist tu! :)

    kakak indah kan? hiii! blogwalking and followed x

    www.erinazmir.com

    ReplyDelete
  3. anis suka yang sugar berry tu! wangi sangat ~~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.