#syaidatulsyahirahturns21

assalamualaikum and hai :)


2 september semalam hari jadi i. jumaat 2016. so tanpa pengetahuan i, my fiance and family buat surprise party. party? hahaha tak adalah party sangat. makan makan and belon banyak yeay. dah lama sebenarnya nak sambut birthday macam ni bila dah umur 21 tahun and ada kesayangan yang nak uruskan surprise so here we go :) 

ceh sebelum 2 sept tu beria tunang cakap tak ada nak buat apalah, tak ada idea nak sambut tapi ada jugak hahaha. petang tu keluar dengan tunang, adik2 and mama yang uruskan belon, susun makanan semua. pagi tu tunang dah siap hantar kek and kfc kat rumah dulu. plan baik punya and i pun tak tau dia ada keluar sebab biasa kalau nak keluar mesti inform each other


so petang tu keluar tengok wayang dengan tunang, lepas habis tengok wayang, tunang ajak beli sleeping mask sebab nak gerak tu terus kena tutup mata guna sleeping mask tu hahaha i yang excited pilih sleeping mask sebab semua comel comel. lepas tu sempat grab topi party 


mata baymax



pening jugak pakai benda ni lepastu naik kereta. dah la gelap je dengan goyang kereta tu. dah sampai terus adik i yang bawak turun dari kereta and masuk rumah. yes surpriseeee kat rumah hahaha masuk rumah and bukak mask tu terus diaorang letupkan guna benda bersepah tu. lepastu tunang dah cuak benda meletup tu buat rumah sepah gila 




adik2 tolong tiup, susun belon. makanan mama sediakan



thank you tunang buat surprise haha



 huruf A terlebih




amin and mama



opah :D



adik adik yang penat urus belon




yeay 21 tahun dah. benda warna warni ni la yang bersepah satu ruang tamu




cake


last, thank you semua yang buatkan birthday surprise ni. ayah tak ada dalam gambar sebab kerja and balik lambat tsktsk. 

i hope dah umur 21 tahun ni semakin matang buat keputusan dalam hidup :') semoga berjaya dunia wal akhirat Syaidatul Syahirah






8 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.