kali pertama dan kali kedua membeli di Hermo.my and free voucher RM15 !



hai harini i nak kongsi kali pertama and kali kedua i beli barang dengan Hermo.my. website Hermo ni favourite i sebab selalu buat sales dan sales nya bukan sikit sikit tapi sampai 90% pun ada okay. first time i beli dari Hermo sebab ada discount untuk brand laneige. dah lama sebenarnya baca review baca blog pasal Laneige ni. and lagi terpengaruh bila time tu tengah hot kdrama Decendents of The Sun. Song Hye Kyo ni duta Laneige and dia cantik sangat sangat memang minat gila la.


Hermo.my akan pos barang korang menggunakan kotak mereka sendiri. dan mereka sangat menjaga kualiti produk agar produk yang sampai ke tangan pelanggan berada dalam keadaan yang baik. jadi tak perlu risau nak beli skincare botol kaca ke, nak beli bb cushion or even compact powder ke tak akan pecah punya.










so first time beli dari Hermo i beli Laneige Water Bank Essense. i love it ! effect dia kat kulit cantik sangat boleh buat kulit jadi glowing daan nampak sihat. yang ni botol kecil je and twin pack. walaupun botol dia kecil je tapi tahan lama. terus jadi wishlist nak beli botol yang besar nanti ! 





next Laneige Water Sleeping Ball. i ada buat review untuk sleeping mask ni di sini - Laneige Water Sleeping Ball - Laneige ni memang dah jadi favourite brand i and tunggu i kaya je ni memang terus beli satu set agaknya hahaha



kali kedua beli dengan Hermo.my i guna alamat Poli i. hahaha so gambar memang buruk sebab sebelum ni i tak ada blog so tak expect pun nak post kat blog :) and gambar ni pun i bagi tunang i nak tunjuk apa yang i beli so low quality sikit. website Hermo.my ni sangatlah friendly user dan senang nak guna. cari barang pun senang guna tempat search tu atau klik kat bahagian nama brand yang kita nak. Hermo.my pun ada buat seksyen untuk kategori barang yang sedang sales mengikut barang makeup atau skincare atau barang barang yang famous ! senang je nak membeli dengan Hermo.my tau





ni kali pertama try mask Innisfree. so far okay la kesan pada kulit pun okay tapi i jarang jumpa yang sheet mask jenis cecair yang milky. selalu cecair jernih je kan. 






Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive ! fuh panjang sangat namanya. nanti i akan buat review untuk produk ni. ni produk dupe ataupun pilihan lain untuk SkII. lagi murah dari SkII tapi kesan yang sama.


untuk korang yang suka skincare, makeup dari Korea, Jepun and Taiwan boleh la tengok tengok website Hermo.my ni. banyak produk, banyak sales, banyak pilihan semua banyak ! kalau tengok website confirm rambang mata. i rasa banyak dah wishlist i kat website Hermo.my tu hahaha.


okay i ada hadiah special untuk para pembara blog i. korang klik link ni Hermo.my and daftar account Hermo.my so secara tidak langsung korang boleh dapat voucher RM15 ! banyak tau baucer RM15 ringgi ni kalau beli barang banyak pun boleh kurang kan jumlah belian korang sebnyak RM15 ! so apa lagi klik link ni Hermo.my and korang akan terus pergi ke website Hermo.my and sign up untuk dapatkan voucher RM15 !



shop at : Hermo.my



2 comments

  1. banyaknye .. kalau pakai nih , muka boleh jadi song hye kyo tak ?? hahaha

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya bershopping dekat hermo !! ^^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.