yeah menang giveaway dari Guardian

assalamualaikum


haritu i ada join giveaway dari Guardian. Guardian memang rajin betul buat giveaway kat media sosial dia tapi yang i join ni dari Twitter Guardian. kadang kadang sampai tertunggu tunggu Guardian buat giveaway sebab siapa je yang tak nak dapat hadiah free dah la senang je nak join. (psst..my twthandle @airah_as :) 


time i join haritu soalan dia cuma bagitau Dr Morita produk keluaran negara mana kalau tak silap. easy peasy ! jawab soalan dan tunggu je Guardian umum pemenang. kalau ada rezeki menang. kalau tak ada pergi beli sendiri kat Guardian hahhhaha and hadiah dia mask from Dr Morita brand. hadiah giveaway Guardian semua best 


excited hadiah dah sampai



dua mask dari Dr Morita


satu i bagi kat Aiman and lagi satu i pakai. for me mask dia best tapi dia punya paper sheet tu tak best. besar semacam tak fit muka. so kena pandai pandai adjust. lubang mata kecil sangat mulut pun kecil hahaha terus husnuzon muka i yang besaq kottt -.- essence mask ni banyak sangat sampai meleleh i boleh sapu satu muka plus tangan kiri kanan. betapa banyaknyaaa 


siapa yang tak suka mask yang terlampau wangi boleh la try mask Dr Morita ni sebab bau dia just nice tak menggangu hidung pun. sheet mask memang fave i sebab effect dia kebanyakkan nya best. thank you Guardian bagi try Dr Morita mask ni :*



16 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.