3 untuk 2, Pilih dan Campur

assalamualaikum and hai everyone


tempat favourite I time pergi mall adalah bahagian skincare. semenjak Aiman masuk akademi ni memang tak la nak pergi mall ke apa. tapi haritu ambil adik I sekolah sempat laa singgah Guardian kat pekan tu. plan nak cuci mata tengok ada sales ke tak. plan nak tengok je okay nak tengok tapi last-last.....


beli ape tuuu


kenapa sampai 3 botol losyen haa.. Guardian tengah ada promo beli 3 barang dapat harga untuk dua barang jeeee. serius berbaloi weh ! terus ambil 3 botol losyen. pilih tetiga losyen pulak tu sebab losyen kat rumah dah habis. out of stock haha. sebenarnya boleh je ambil losyen satu dan barang-barang lain jugak. yang ada tulis promo 3 of 2. tapi rasa macam ambil jela semua losyen senang lepas ni tak payah beli losyen dah.


I memang suka sangat pakai losyen. boleh fefeeling kulit lembut macam baby butt (feeling je). my favourite losyen dua atas  ni la jenama Nivea and Vaseline. boleh baca review Nivea Skin Delight lotion here.





disebabkan moisturizer nak habis beli la Dr. Morita Hyaluronic Acid Essence Watery Cream ni as my moisturizer. tapi yang ni takde promo la. tak termasuk dalam 3 for 2. harga RM39.90 kalau tak silap. baru pakai 3,4 hari nanti baru buat full review okey. komen kat bawah if you need full review. okay itu sahaja babai. jangan lupa grab deal Guardian ni. kat website pun banyak promo T.T









20 comments

  1. CCL pun pilih losyen vaseline jgk utk skincare

    ReplyDelete
    Replies
    1. losyen vaseline best kan. dh la banyak range

      Delete
  2. Eh Eh siqah baru tahu Guardian ada promo. Sampai bila promo nie ek? Hope sempat sampai gaji nanti. Hii.

    banyaknya losyen!!! Siqah paling suka Nivea. Wangi dan lembut je rasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak silap smpai 28hb ni hehe yeay sama. fav airah jugak

      Delete
  3. murah dan jimat

    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

    ReplyDelete
  4. Jimat sgt ni..bayar 2 brg utk 3 brg

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha jimat sgt. tak kisah pun ambil barang harga berapa

      Delete
  5. aqma suka lotion from Nivea ni sebab dia tak melekit sangat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah pun suka sbb dia cepat serap. dah la lembap sangat

      Delete
  6. Kenapa murah sangat ni? berbaloi ni.
    Guardian kadang-kadang selalu ada promotion macam ni. kena sentiasa alert hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha guardian banyak buat promo harga best2

      Delete
  7. Salam Airah,

    Sis pun suka losyen tapi jenama Enchanteur dan Marks & Spencer. Suka bau wangi losyen. Lepas tu suka kulit lembut mcm Airah kata, selembut kulit bayi.. hehehe 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. yeke nanti airah boleh try. dulu ada try enchanteur tp lama sgt dah

      Delete
  8. sha taksuka sangat pakai losyen hahaha >< kalau pi guardian usha mask takpun skincare

    ReplyDelete
    Replies
    1. airah pakai losyen sbb scrub badan takut kasar sangat haha airah semua tempat pegi setiap pelusuk guardian

      Delete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.