DIB night

assalamualaikum and hai :)


cerita zaman study doluuu (acah dah lama padahal baru tahun lepas). walaupun cerita dah basi tapi kena update dalam blog jugak incase nak throwback sorang2 layan perasaan rindu time study :') jadi untuk setiap tahun akan ada dinner DIB ni. ni kali kedua dinner DIB ni, first time tak dapat join sebab tengah praktikal, second year dapat join. tahun akhir pulak tu. memang kena enjoy habis habisan. dinner DIB ni untuk student dari sem 1 sampai sem 6 diploma islamic banking.




nama pun dinner kan so buat time malam lepas maghrib macam tu catwalk la dengan geng ke Dewan Seri Mutiara. sampai je dewan dah penuh orang. ingat kiteorang yang paling lambat rupanya ada yang lambat lagi. disebabkan lambat kena la duduk meja palingggg belakang hujung dunia tapi best sebab dekat dengan ABC :') dua, tiga kali ulang alik makan ABC. tak silap dak sem 5 yang uruskan dinner ni. so akak senior adik junior datang melenggang.



untuk door gift dapat button comel ni I pin kat bucket stokin haha and muruku sebotol dua saat je habis sebab rakus dah lama tunggu ucapan lama sangatttt. muruku dah habis nasib atas meja ada sebekas popcorn. rakus kali kedua tsktsk kemain siap lama sangat perut lapar kena tunggu ucapan baru boleh makan.








makanan nasi minyak, ayam masak merah, daging, macam lauk kenduri pulak dah la time ni memang couting days jeeeee hahaha.



girlfriends


tema adalah glamour, glitter ke apa entah tapi baju I sangat la tidak menepati tema. rasanya dari sem 1 sampai sem 6 punya dinner tak pernah menepati tema. pakai je baju yang ada -.-




entry ni tak ada apa pun. sebab rindu je nak belajar balik and excited kalau ada event macam ni kat poli. harap nanti tak malas nak sambung belajar lagi insha Allah. korang ada event best kat tempat study tak? 

Follow

18 comments

  1. Bila dah habis belajar mesti rindu zaman-zaman kegemilangan dulu kan hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha :) confirm rindunya. bila kat sana malas pulak haha

      Delete
    2. kenangan mengusik jiwa

      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

      Delete
  2. Samalaa kita. Kalau ada dinner, main pakai je baju yg dah sedia ada. Kalau nak rasa meriah sikit, belilaa tudung atau pinjam kawan punya baju. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha selalu shawl je beli baru.pinjam2 baju tu selalu sangat.sebab semua sama size lebih kurang pakai je baju

      Delete
    2. lelaki jugak yang simple.. hehehe

      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

      Delete
  3. Kenangan pahit manis ms belajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg pling best bila ingat

      Delete
    2. rindu zaman dulu-dulu

      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

      Delete
  4. saya juga antara student poli situ 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeke. hai !! haha course apa

      Delete
    2. saya student ITM

      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

      Delete
  5. samaa.! walaupun jieha tengah study lagi, tapi rindu zaman poli dulu dulu huhuhu =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. waktu belajar memang indah

      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/mystery-giveaway-2017-oleh-airah.html

      Delete
  6. saya DIB jugak.. Diploma In Banking.. ITM johor 94/97
    masa saya belajar belum ada islamic courses.

    ReplyDelete
  7. bila dah habis belajar mesti rindu nak belajar kan huhu

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.