Bath & Body Works mini haul



Assalamualaikum and hai !


ini adalah sales hujung tahun lepas. haha I memang suka luangkan banyak masa kat Twitter. so tetiba la nampak orang tweet Bath&Body Works ada sales. sales gila-gila pulak tu, 70%, 80%. hati meronta-rotan nak pergi tapi mana nak datang outlet B&BW ni kat Perak -,- mampu tengok jela.


masa tu Aiman dah nak balik Johor, boleh pulak offer I nak ikot dia balik JB ke tak. of course la nak walaupun tak ada rumah lagi kat JB. so tido mana? hahaha. dapat la ikot Aiman pegi JB 3 hari kot tak silap I and sambut New Year kat sana. dah alang- alang ada kat JB memang terus search B&BW ni kat JB !


Bath & Body Works Komtar JBCC.


nasib ada jugak salas kat outlet ni. Twitter mudah mempengaruhi. ceh. padehal diri sendiri yang tak tahan tengok sales. Komtar JBCC ni dekat jugak dengan area rumah Aiman kat sana so nanti mungkin dah boleh hafal mall2 kat sana hahaha








lama jugak la memilih apa nak beli dalam ni. rambang mata semua nya tengok lotion, body butter, fragrance mist, perfume, hand sanitizer. banyak sangat pilihan, warna cantik, packaging cantik T.T why you do this to meeee.....




50% okay


what I buy. 



seronok cuci mata. scented candle ni pun murah tapi tak beli.




ada lagi satu outlet tak silap kay JPO. tapi JPO jauh.


berapa kali pusing tempat sama sebab tak puas. Aiman redha je okay.



ini adalah kali pertama I beli barang dari Bath & Body Works. sebelum ni tak pernah pun sebab susah nak cari outlet dan memang tak ada pun yang dekat dengan rumah. time study kat Penang tak pernah pulak nak cari.


thank you sayang belanja. hahaha 


jadi I sempat beli 3botol fragrance mist and 1 body lotion. semua bau wangi of course kalau tak wangi membazir je sepoloh tahun memilih hahaha. patut tak buat review Bath&Body Works ni ?

8 comments

  1. Buatlah review. Kerana sesungguhnya siqah tak pernah dengar produk ni. Hihi

    ReplyDelete
  2. I'd love to hear your thoughts on things you've just bought! hehe. Kalau Bath & Body Works I like "Autumn" scented candle & I also have been enjoying "Sweet Pea" body mist. Yang tu salah satu best-seller dieorang kalau tak silap. :D

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow nanti Airah try. nak kumpul botol dia sebab comel sangat.

      Delete
  3. Replies
    1. losyen tu best sebab wangi. fragrance mist pun wangi sangat

      Delete
  4. tengok tersusun cantik produk tu pun dah best !

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.