Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!




Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


psst.. tekan banner kalau nak join.

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan di bawah 


Okay meh kite review blog Syed ni. Boleh dikatakan I memang pengunjung setia blog Syed ni. Entry dia memang berinformasi dan senang nak faham, walaupun blog baru tapi tak silap I sebelum ni pernah berblogging jugak. Bakal cikgu kan jadi ayat confirm la mantap. 


Blog Syed memang kemas dan warna biru. Walaupun I suka warna pink dan blog yang berwarna pink, tapi warna biru cantik jugak. Rasa selesa nak pandang dengan warna biru lembut tu. Blog Syed pun tak ada widget merepek-repek jadi cepat loading dan tersusun. Caiyok okay dalam dunia blogging ni hehe.

11 comments

  1. Terharunya! cepat betul update! hahaha thanks for joining! :)
    (part ayat yang mantap tu macam tak percaya pulak)

    ReplyDelete
  2. Good luck! Singgah sini & follow :D

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yng sama . hehe

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Semoga terus gagah ber-blog-ing & segmen terus mekar... selamat follow mem-follow ;)

    ReplyDelete
  5. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.