SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim

Assalamualaikum and hai.





Harini nak join gieveaway oleh Sis Iman yang memang I follow dia kat twitter dan ig hahaha. Memang suka sangat baca blog Sis Iman ni sebab banyak info makeup and skincare. Baby dia Maysaa tu pun I suka tengok sebab comel dan chubby sangat ! Geram. Doa dalam hati dapat baby comel macam tu.


Kalau korang pun nak join boleh tekan banner atas ni sebab I dah backlink kan ke entry giveaway. Syarat-syarat pun senang je. I memang suka cuci mata di laman web SGShop Malaysia ni sebab banyak sangat barangan menarik untuk I jadikan koleksi.




Kalau tengok entry I sebelum ni memang suka sangat dengan shelves or rak display macam ni. Antara wishlist I nak beli untuk rumah. Cantik dan nampak kemas kalau susun barang. Harga pun boleh tahan murah dan nampak berkualiti. Banyak pilihan lain lagi shelves macam ni di SGShop. Kalau korang nak tengok barang lain nanti boleh singgah SGShop okay.






3 comments

  1. Replies
    1. open lagi rasanya sampai 19 tak silap

      Delete
  2. Singgah :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.