daily monche t-mix bites coklat sedap !

assalamualaikum and hai semua

sebagai seorang pelajar memang tak boleh lari dengan rasa lapar time belajar ! lapar dia tu tak boleh bawak bincang. terus tak boleh sambung study -.- walaupun dah makan nasi ke makanan berat ke still time study tu nak mengunyah jugak 


i baca pasal Daily Monche ni melalui twitter. kat twitter yang twitfemes ni selalu la dapat twit berbayar kan dan i laa salah seorang yang mudah terpengaruh hahahha nampak sedap je Daily Monche punya coklat and cookies ni so memang terus masuk website dia and beli. untuk mengelakkan i menguyah benda benda yang tak berkhasiat baik order Daily Monche. tak rosak diet dan kenyang !


Daily Monche ni ada macam macam jenis produk. yang i punya ni campuran coklat, apricot kering, biji sunflower, almond. ada jugak oat monche, choc chip, dan banyak lagi. produk Daily Monche ni dapat meningkat kan tenaga, jadikan hari lebih produktif and kalau busy tak sempat makan Daily Monche dah siap terus ngap je. kalau tengok bahan dia pun dah tau banyak manfaat kita akan dapat. harga lebih kurang rm18++ macam tu. murah dan berbaloi



excited bila barang dah sampai




balang coklat ni pun dibalut dengan kemas so tak payah risau barang sampai pecah atau kemik. balang yang digunakan pun dari plastik , selamat je okay. kalau berminat senang je nak order. 
1. bukak website Daily Monche
2. pilih mana coklat/cookies yang awak berkenan
3. checkout and bayar. kalau tak bayar macam mana nak sampai depan rumah >.<
4. tunggu depan rumah dengan sabar walaupun tak sabar nak rasa Daily Monche ni !




packaging Daily Monche sangat mesra pengguna. senang nak bawak, senang nak simpan. nak mengunyah time study pun lagiiiii senang. bila i bukak balang ni terus adik2 mama ayah nak rasa. nak tangkap gambar coklat pun tak sempat........ kalau nak tengok isi dia macam mana boleh bukak twitter or website Daily Monche i dah bagi link di bawah entry ni okay


memang Daily Monche ni menarik, tertarik betul. kalau tak silap i Daily Monche ada buat perkhidmatan baru. Daily Monche as hadiah untuk orang tersayang or surprise box yang famous tu so korang boleh request nak letak dalam kotak macam mana, kad, and customize sendiri la senang cerita. okay nampak tak peminat Daily Monche hahahhaha sebab semua benda tau




so macam i cakap tadi topping untuk Daily Monche t-mix bites : apricot ni ialah of course apricot, sunflower seed and almond. ni kebaikan bahan-bahan tersebut yang i ambil dari website dia


Dried Apricot
- Protect YOUR Eyesight
- Good For YOUR Heart 
- Strengthened YOUR Bones
- Its maintain YOUR Skin Elasticity
- Removes YOUR Blackheads 
- Improves YOUR Skin Tone
- Act as Skin Moisturiser 

Sunflower Seed
- Promotes YOUR Cardiovascular Health
- Empower YOUR Healthy Mood
- Help to Support YOUR Cell Production 

Roasted Almond 
- Provide YOU a Sufficient Energy to Boost YOUR Productivity
- Help YOU with a Weight Management 
- Increase YOUR Heart Health. Reducing YOUR Heart Deceases. 
- Help YOU to empower YOUR Brain Health 
- Good during YOUR Pregnancy 
Protect YOU against Diabetes 


kalau berminat nak rasa boleh check website : Daily Monche
twitter : @ DailyMonche











10 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.