About



Assalamualaikum and hai.

Nama blog I ialah Airah Syahirah jadi boleh panggil Airah atau Syira. I berumur 22 tahun. Alumni Diploma Islamic Banking and Finance di Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang. Telah berkahwin dengan Aiman Syadiq pada December 2016. Suri rumah tangga sepenuh masa buat masa ini.




Cita-cita nak jadi ahli perniagaan yang berjaya jadi jangan lupa singgah @allemari.co di Instagram okay untuk cuci mata. I memang suka menulis dari sekolah lagi. Ada lebih dari 5 blog sejak sekolah menengah tapi semua dah tak aktif. Jadi airahsyahirah.blogspot.com yang paling aktif. I seorang yang berat mulut tak suka bercakap lebih kepada menulis. Tapi dengan Aiman I bukan sahaja suka bercakap tapi suka merepek (hai Aiman).

I juga bercita-cita nak tulis buku sendiri hahaha. Tapi sedih ilmu masih tak cukup.


Blog ni I jadikan tempat nak share semua benda yang I suka, yang tak suka, yang best dan yang tak best sebab nya I suka menulis !


Kalau ada soalan boleh tinggalkan di ruangan komen :)

Instagram : @shesyeeraa
Twitter : @airah_as
Facebook : AirahSyahirahBlogger
Email : lyf3asss@gmail.com





2 comments

  1. Minat kita sama nak tulis buku sendiri tapi belum kesampaian. jadi sis tulis blog dan cerita online je la utk hiburkan hati. salam kenal dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak sis :) insha Allah semoga ada rezeki menulis buku

      Delete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.