Preloved baju kurung, kebaya labuh murah !


hai !

semalam dah start packing baju kurung. mana yang nak bawak pindah, mana yang tak nak pakai dah. banyak sebenarnya baju kurung, kebaya labuh yang I dah tak pakai lagi. sebab utama kebanyakkan baju I, Aiman tak approve. hahaha tapi banyak jugak yang I taknak pakai dah. nak beli baju baru pulak. ada yang I pakai sekali je seumur hidup ! memang semua nampak cantik lagi T.T tak la kot nak bawak pindah banyak-banyak macam ni. so I dah asingkan mana yang nak bawak dan tak bawak. 


jadi nak buat apa dengan baju yang masih elok ni. I nak letgo dengan harga murah je ! semua harga include postage okay. kalau nak lebih detail, nak ukuran, nak gambar zoom in zoom out ke apa boleh whatsapp 017 563 0516 okay. anything whatsapp je. gambar ori takde filter ! sesuai untuk tinggi sehingga 160cm :) kebanyakkan I guna time pergi kelas, baju raya and baju baru time praktikal haritu. 


code : S1
RM 30
fixed sampai small L
good for M


code : S2
RM 30
fixed sampai L


code : S3
RM 30
fixed sampai L


code : S4
RM 50
fixed sampai L


code : S5
RM 30
fixed sampai  L
good for M


code : S6
RM 40
fixed sampai small L
good for M


code : S7
RM 30
fixed sampai small L
good for M


code : S8
RM 60
fixed sampai small L
good for M


code : S9
RM 30
fixed sampai L



code : S10
RM 50
fixed sampai L


code : S11
RM 40
fixed sampai small L
good for M


code : S12
RM 50
fixed sampai L


code : S13
RM 40
fixed sampai L


code : S14
RM 30
fixed sampai L


code : S15
RM 30
fixed sampai L


code : S16
RM 30
fixed sampai L


code : S17
RM 30
fixed sampai small L
good for M


code : S18
RM 30
fixed sampai L


code : S19
RM 40
fixed sampai small L
good for M


code : S20
RM 30
fixed sampai L


code : S21
RM 30
fixed sampai small L
good for M


code : S22
RM 30
fixed sampai small L
good for M



whatsapp 017 563 0516

12 comments

  1. Bestnyaaa, tapi kite mampu tengok jelah, hehehehe, tak muat :P

    ReplyDelete
  2. smuanyaa cntik2. msti ada yg akan beli. cuba masukkan dlm page facebook brg preloved.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou nnti airah check page tu.baru update carousell je

      Delete
  3. Cantik2 baju kurung , nanti bole la tunjukkan pd anak2 dara pcl

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. semua elok lagi. tengok la kalau ada berkenan

      Delete
  5. cantik yang s5 tu tapi size :( hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha besar sgt ke kecik sgt tuuuu

      Delete

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.